In deze nieuwsbrief

  • Siemens kiest voor WPS en GIS
  • Mede ondertekenaars als onderdeel van het proces
  • Overzicht met de interactieve kaart module
Siemens kiest voor WPS en GIS

Siemens kiest voor WPS en GIS

Siemens Nederland N.V. vestiging Oost maakt deel uit van Siemens Nederland N.V. In vestiging Oost (Hengelo) worden onder andere compressoren en gasturbines geassembleerd. Ook wordt wereldwijd het onderhoud, upgrades en installatie van eenassige compressoren verzorgd. Naast WPS zal ook het survey syteem worden ingezet om de veiligheid te verhogen.

Mede beoordelen en mede ondertekenen

In de regel zijn dit personen die op basis van vakkennis mede beoordelen en mede ondertekenen of werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd. Zij kunnen eventueel aanvullende maatregelen toevoegen. In WPS kan in verschillende stappen een medebeoordelaar een beoordeling goedkeuren of afwijzen met aanvullende opmerkingen.

Mede beoordelen en mede ondertekenen
Een compleet overzicht

Een compleet overzicht

Met de interactieve kaart module wordt een compleet overzicht gegeven van alle actieve aanvragen, werkvergunningen en veiligstellingen van alle locaties. Deze module helpt bij de dagelijkse werkbespreking om een nog beter inzicht te verkrijgen van de uit te voeren werkzaamheden.

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien neemt u dan gerust contact op via info@workpermitsystem.com of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team